Läs om Ho’s Kina

Whiteguide

Ho’s har länge varit den ”riktiga kinesen”. En tröst för beresta som längtat efter mer genuina smaker än friterat i sötsur sås. Och äkta vara går hem….

 Läs mer

Allt om Stockholm

Först när det närmar sig midnatt och vi är ensamma förutom ett annat sällskap – kulturarbetare det också, däribland min journalistförebild Magnus Linton – inser jag hur extremt tätt borden är placerade på kinarestaurangen Ho’s på Hornsgatan.

Läs mer

Vin & mat guiden

Det första man möts av när man kommer till Ho’s är den familjära stämningen. Långt ifrån en strikt lyxkrog men med en genuin värme.

Läs mer

Krogguiden

Du har naturligtvis koll på att det är stor skillnad på kinamat och kinesisk mat. Men vart ska du gå för att få det sistnämnda? Gör ett besök hos Ho’s.

Läs mer

Mitt i Hornstull

Vi som bor i Hornstull och som har besökt restaurangen Ho’s på Hornsgatan 151 vet att de serverar den bästa asiatiska maten som man kan få tag på i Stockholm.

Läs mer

Metro

Ho’s – kinamat med hög lägsta nivå

Ho’s i Hornstull är en immig ­värme­stuga för kylslagna hipsters. Björn af Kleen rekommenderar pekinganka på alla hjärtans dag.

Läs mer

Svenska Dagbladet

Restaurang Ho‘s serverar mat från Kina men skiljer sig avsevärt från majoriteten av Kinakrogar. Här finns varken sammetstapeter, plingande musik eller försvenskad mat. Ho‘s är en utpräglad kvarterskrog med enkel inredning, vänlig service och vällagad mat.

Läs mer

Presskontakt

Pressbilder

Bilderna får endast använda i press-sammanhang och i samband med redaktionell text. Vänligen ange alltid Fotograf Paul Lindqvist i anslutning till bilderna vid publicering.