Kinesisk dim sum brunch

Lö-Sö från 12:30
Pris: 200:- / per person

”Jag ville dela med mig av den mysiga stämningen som blir till när min familj och vänner samlas för att äta brunch på helgen. Under våra bruncher glömmer man liksom bort tid och rum genom all god mat man har framför sig och jasminteet som vi serverar till har också en rogivande effekt på sinnet”.

Manne Ho

Vad många inte vet är att Kina har en etablerad brunchkultur. Då äter man Dim sum- olika tilltugg som kan bestå av småknyten såsom dumplings och wontons som friteras, steks eller ångkokas.

Till detta dricker man ett aromatiskt jasminte. Kinesiska familjer och släkt brukar samlas i hemmet under helgen för att umgås och så klart äta mycket & länge.

Manne Ho som driver Ho’s Kina fick idén till brunchen efter alla mysiga bruncher hemma med familjen.

Mer om maten på Ho’s Kina
Vår mat är en mix av olika kinesiska kök. Med en bakgrund i Hongkong är vår matlagning starkt präglad av det kantonesiska köket och dess tillagningstekniker. För att få fram det bästa ur kinesisk mat inspireras vi även av Shanghai-köket för sin syrlighet och Sichuan-köket för de kryddiga och färgstarka maträtterna.

Urval från Ho’s Brunch

Vegetariska vårrullar
Vegetariska currytrianglar
Friterade räkvårrullar
Friterade wontons
Hagau (ångkokta räkdumplings)
Siumai (ångkokta fläskdumplings)
BBQ pork
Friterade kycklingvingar
Sichuannudlar
Ris med ägg
Friterade bananbollar

Dessert ingår, brunchrätterna kommer ut traditionsenligt i omgångar, ungefär som tapas! Om du inte blir mätt kan du alltid beställa in mer av dina favoriter.